Live it to Believe it!

Cum ar fi să pui degetul pe harta şi în câteva zile să ajungi într-un loc care poate nici nu ştii cum se numeşte? Cum ar fi să îţi implinesti acel vis pe care îl ai de mic, să ajungi într-un anume colţişor al lumii? Cum ar fi ca pentru 6 săptămâni să ai o familie nouă formată din alţi tineri (curajoşi şi voioşi ca şi tine) de pe toate continentele? Cum ar arăta viaţa ta după 6 săptămâni de trăit într-o altă ţară, o altă cultură complet diferită de a ta? Îţi poţi imagina că persoana care se urcă astăzi în avion poate fi una total diferită de cea care va ateriza înapoi acasă după 6 saptamni? Nu crezi că este posibil? Nici eu nu am crezut! Până am simţit-o pe pielea mea.

Şi pentru că avem printre noi oameni curajoşi, vara aceasta AIESEC Cluj-Napoca a ajuns şi în Tunisia prin Mădălina Lugojan. Şi se face că totul a început în 12 iulie, o aventură născută dintr-o dorinţă arzătoare de a depăşi tărâmurile Europei. Şi pentru că suntem mari deja, ştim că atunci când, pe lângă faptul că dorinţa este foarte puternică, mai şi acţionezi în direcţia împlinirii ei, tot universul lucrează alături de tine în îndeplinirea acesteia.

În ceea ce o priveşte pe Mădălina, ea şi-a dorit să exploreze şi să exploateze la maxim ceea ce Tunisia avea de oferit, aşa că universul i-a răspuns, iar “evadarea” ei din “mrejele” culturii europene i-a adus o aventură plină de surprize, iar dacă ciulim bine urechile ajuncem la ceea ce Mădălina numeşte cea mai incitanta excursie de care a avut parte. De ce spune asta? Pentru că printre oazele şi casele traditionale din deşertul Sahara, pe cămilă, ATV sau maşina 4×4, nu mai contează cum, Mădălina a ajuns până pe platourile de filmare Star Wars! Oare ne face vreo surpriză? Dar această vară a însemnat doar începutul aventurii călătorului din ea şi ne spune că acest internship i-a deschis apetitul pentru călătorit: “Vreau să călătoresc mai mult, mi-a deschis multe porţia cest internship. Am invitaţie în peste 7 ţări din Asia şi Europa din partea prietenilor pe care mi i-am făcut acolo.” Iar asta devine mai mult decât un “abia aştept” pentru că, ce se poate compara cu revederea unui prieten dintr-un colţ îndepărtat al lumii alături de care ai trăit momente demnde “de povestit nepoţilor”?

Iar tu, dacă măcar o clipă te-ai întrebat “cum ar fi dacă…” cred că este timpul să recunoști că e un singur mode de a afla. Lasă motivele care îţi spun că nu poţi face asta, nu ai nevoie de ele, ascultă-le pe cele care te susţin! And then, book a ticket and go out there to make your voice heard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *